2018. március 12-16. között magyar űripari delegáció látogatott Izraelbe. A delegáció tagjai voltak Tandi Zsuzsanna a magyarországi ESA Technológia Transzfer Iroda vezetője és Dr. Krajnyák András iparjogvédelmi szakértő.

Az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont és a magyarországi ESA Technológiai Transzfer Iroda egy kiállítás keretében mutatkozott be Izrael 58. Űripari és Légügyi Konferenciáján, illetve képviselői üzleti találkozókon is részt vettek.

Az izraeli Űripari és Légügyi Konferencia a nemzetközi légügyi és űripari közösség fontos eseménye. Résztvevői mérnökök, tudósok, repüléstechnikai és űrhajózási szakemberek, a legjelentősebb ügynökségek, iparágak, valamint kutatóközpontok képviselői. A kétnapos konferencia kiterjedt a legújabb kutatásokra, bemutatta a legkorszerűbb technológiákat és fórumot biztosított az új ötletek cseréjére, üzleti és tudományos kapcsolatok építésére.

Az ESA Technológia Transzfer Iroda egyik kiemelt célja a látogatással az volt, hogy a hamarosan megnyíló inkubátorház kapcsolatait kiépítse, külső tanácsadókat, mentorokat ismerjenek és hívjanak meg együttműködésre. 

A delegáció a szellemi tulajdonjogok kezelése és hasznosítása, a technológia transzfer és befektetési gyakorlatok megismerése érdekében meglátogatta a Tel Aviv University RAMOT technológia transzfer irodáját és a TAU Ventures befektető cégét.