Summer Student Internship in Hungary

Pályázat

Nyári Gyakornok állásra az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontban

 

Idén először lehetőség lesz arra, hogy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól (NKFIH) elnyerhető anyagi támogatással Nyári Gyakornoki (Summer Student Internship) állásokat hirdessünk meg az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontban (Wigner FK). Az NKFIH-hoz benyújtandó pályázat címe: „Az Egyesült Királyságban egyetemi tanulmányokat folytató magyar hallgatók hazai nyári gyakorlatának támogatása (2018-2.1.1-UK_GYAK)”.  A pályázatot a Wigner FK nyújtja be azzal a céllal, hogy maximum 5 gyakornok számára anyagi támogatást szerezzen.

A támogatás mértéke egységesen bruttó 350 eFt/hó és 1-3 hónapig vehető igénybe a 2018. június 15. – szeptember 30. közötti időtartam alatt. A támogatást az Egyesült Királyságban tanuló, magyar állampolgárságú BSc, MSc és PhD hallgatók kaphatják meg.

A pályázat benyújtásához szükséges a fogadó fél részéről (Wigner FK) max. 5 téma pontos leírása, a jelentkezők részéről pedig az adott témára kiválasztott egyetemi hallgató adatai, szakmai életrajza, motivációs levele és szándéknyilatkozata, hogy a gyakornoki állást milyen időtartamra tervezi betölteni a fogadó intézményben. 

Miután a beadási határidő nagyon közel van (2018. április 23.), ezért a kiírt témákra befogadott hallgatók kiválasztását a Wigner FK-ban lehetőleg 2018. április 6-ig végre kívánjuk hajtani – a pályázat szakszerű benyújtására a fennmaradt 2 munkahét szükséges. 

A jelentkezés folyamatos, az alkalmas jelentkezők megtalálása esetén a Wigner FK fenntartja a jogot a belső pályázat korábbi lezárására. 

Az előzetes jelentkezést (CV, motivációs levél a tervezett időtartammal – magyar vagy angol nyelven) kérjük a titkarsag@wigner.mta.hu vagy secretary@wigner.mta.hu címre elektronikusan eljuttatni.

Kapcsolódó kérdésekben ugyanitt lehet e-mailben érdeklődni Fazekas Ildikónál.

Köszönjük előre is a hallgatók érdeklődését.

Tisztelettel,

Lévai Péter főigazgató

Budapest, 2018. március 26.