Dátum

2024. június 19-20-án kerül megrendezésre a ReAQCT (Recent Advances in Quantum Computing and Technology) konferencia melynek társ-szervezője a HUN-REN Wigner FK.
 

reacqt

 

A "Recent Advances in Quantum Computing and Technology" (ReAQCT 2024) elnevezésű nemzetközi konferencia, amely 2024. június 19-20-án kerül megrendezésre a Bosch Budapest Innovation Campuson, a kvantumszámítás és kvantumtechnológia öt fő területére fókuszál: a kvantumalgoritmusok és kvantuminformáció, a kvantumos hibajavítás, a kvantumos szoftverfejlesztés, a HPC & kvantumszámítás, valamint a kvantumos érzékelés területére. Célja, hogy mind a kutatók, mind az iparban dolgozó szakemberek számára lehetőséget biztosítson eredményeik bemutatására.

Kontribúciók április 29-ig nyújthatók be teljes kézirat (“full manuscript”) vagy absztrakt formájában, a részletek bővebben a https://www.reaqct.org/submission oldalon olvashatók.

Az eseményre regisztrálni június 10-ig lehet (kedvezményes regisztráció május 15-ig), az alábbi linken: https://www.reaqct.org/registration
 
A konferencia hivatalos weboldala az alábbi linken érhető el: reaqct.org.  

A konferencia szervezésében a HUN-REN Wigner FK részéről Kálmán Orsolya és Zimborás Zoltán kollégáink vesznek részt.

 

org